Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

De farmareus klimt terug naar boven

Johnson & Johnson is een prominente multinational in de farmaceutica. Dit bedrijf draait ondertussen al bijna 150 jaar mee.

Het is een van de grootste bedrijven op aarde. Met zijn marktkapitalisatie van zo’n $330 miljard is Johnson & Johnson dan ook het grootste biotechnologiebedrijf dat er bestaat.

Het bedrijf heeft het dit jaar – net zoals vele anderen – niet makkelijk gehad op de beurs maar daar lijkt nu toch een einde aan te komen. Dat is althans de mening van EquityClock.

Na een toch wel vrij forse daling dit jaar is dit aandeel eindelijk weer terug tot leven gekomen.

En met velen doelen we dan voornamelijk op de technische analisten die altijd naar patronen opzoek zijn waar zij munt uit kunnen slaan.

Zo zie je erg duidelijk dat het 50-daags gemiddelde – de blauwe lijn – zowat heel dit jaar als weerstand heeft gediend voor dit aandeel.

Deze week is deze weerstand dan toch doorbroken kunnen worden. Volgens EquityClock lijken we nu op weg naar het volgende weerstandsniveau.

En dat is het 200-daags gemiddelde – de rode lijn – dat momenteel rond de $130 ligt.

Nadat ook die weerstand gebroken is, kunnen we weer op zoek naar nieuwe hoogtepunten voor dit aandeel.

Maar alles op zijn tijd natuurlijk, de weg ligt nu open naar de 130 – 132 dollar en dit is een goed tijdstip om te beginnen met posities in te nemen op dit aandeel.

Je kan het aandeel Johnson & Johnson vinden op de NYSE onder tickersymbool ‘JNJ’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.