Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Deze controversiële CEO laat zien wat hij kan

Jack Dorsey is de CEO van Twitter en Square Inc.

Tot voor kort was dit een van de meest gehate CEO’s.

Dorsey wordt vaak bekritiseerd voor de manier waarop hij beide bedrijven bestuurt.

Die kritiek klinkt minder luid. De reden? Dat mag vrij duidelijk zijn, volgens Sean McLaughlin van All Star Charts.

De aandelen van Square (+177%) en Twitter (+158%) stijgen flink het laatste jaar.

Dat zijn nog eens rendementen!

Dit is vooral een grote nachtmerrie voor zij die hun afkeer voor Dorsey hebben opgevolgd met een grote shortpositie. En de pijn voor deze shorters lijkt nog niet gedaan, zo stelt McLaughlin…

Volgens hem – en zijn op Fibonacci gebaseerde technische analyse – staat het aandeel van Square namelijk klaar voor nog maar eens een opwaartse beweging.

Als McLaughlin hier gelijk heeft, dan kan de koers – die nu op $66 staat – op erg korte termijn dichtbij de $75 aantikken.

Je zou er volgens McLaughlin dus goed aan doen om dit bedrijf eens zorgvuldig onder de loep te nemen.

Maar wacht niet te lang, want de koers zou vanaf dit niveau wel eens snel kunnen oplopen!

Je kan Square Inc op de NYSE vinden onder tickersymbool ‘SQ’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.