Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Een geweldige manier om in te spelen op een stijgende olieprijs

De olieprijs is al een paar jaar flink aan het stijgen, dat zal je ongetwijfeld wel al gemerkt hebben bij het tanken.

De prijs van olie staat nu rond de $75 en staat zo maar liefst al 2x hoger dan zijn bodem van rond de $25 die we zagen in het begin van 2016.

De prijs blijft erg sterk en elke kleine correctie wordt direct gevolgd door een verschroeiende rally, iets dat toch wel vertrouwen inboezemt in deze stijgende trend.

Volgens Ian McMillan – een gerenommeerd technisch analist – is er nog altijd overschot van tijd om te zoeken naar manieren waarmee je optimaal van deze trend kan profiteren.

En dit is volgens hem het geval bij Northern Oil & Gas, een Amerikaans bedrijf dat olie & gas produceert in North-Dakota & Montana.

Volgens McMillan staat de aandelenkoers van dit bedrijf een astronomische stijging te wachten.

Op de onderstaande grafiek zie je erg duidelijk een rond bodempatroon – aangegeven in het paars – en een technische uitbraak boven het weerstandsniveau dat al heel dit jaar in de weg heeft gestaan.

De verwachtingen van McMillan zijn dan ook erg duidelijk: er komt – mits de olieprijs blijft meewerken – een verschroeiende rally aan ergens in de komende tijd, en die zou wel al eens begonnen kunnen zijn na deze erg belangrijke uitbraak.

Als je nog opzoek was naar manieren om woekerwinsten te maken met olieaandelen, dan kan je bij deze je zoektocht staken…

Northern Oil & Gas kan je vinden op de NYSE onder tickersymbool ‘NOG’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.