Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Hedge fund veteraan profiteert van solden bij deze hoogvlieger

Bruce Kovner is een succesvolle beursspeculant en CEO van hedge fund Caxton Associates.

Hij kan een fenomenaal palmaras bij Caxton voorleggen: hij realiseerde een rendement van 21%, 28 jaar lang.

Kovner is ook een bekende verschijning in de Market Wizards boekenserie, geschreven door Jack Schwager.

Caxton had tot voor kort een relatief kleine positie in luchtvaartmaatschappij Delta Airlines, maar heeft deze positie na een duik in de koers opgeschroefd met maar liefst 442%!

Kovner heeft er schijnbaar dus nog wel vertrouwen in. Dat is misschien wel goed nieuws voor zij die dit aandeel nog niet in portfolio hebben, maar wel geïnteresseerd zijn.

Het is vaak de moed om te kopen op zulke momenten die je in staat stelt om superieure rendementen – zoals die van Kovner – op tafel te leggen.

De technische indicatoren staan inmiddels ook weer op groen. Het lijkt dus een mooie opportuniteit om te profiteren van de solden bij dit bedrijf.

Je kan dit doen door Delta Airlines te zoeken op de NYSE onder tickersymbool ‘DAL’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.