Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

De fantastische vier

De Amerikaanse aandelenmarkten lijken de weg naar boven dan toch terug gevonden te hebben.

Dat is erg goed nieuws voor de beursspeculanten en beleggers die de voorbije maanden wakker hebben gelegen van de erg toegenomen volatiliteit.

Ook trader Venky Srinivasan – een oude rot in het vak – ziet de nabije toekomst voor de markten weer rooskleurig in.

En er zijn 4 aandelen die Srinivasan extra in het oog gaat houden de komende tijd.

Bij deze aandelen zie je namelijk een duidelijke opwaartse trend, alsook een mooie toename in het handelsvolume. Dat zijn voor Srinivasan beide erg voorname indicatoren.

De aandelen in kwestie zijn te zien op de onderstaande afbeelding.

Het betreft hier de volgende bedrijven:

Ligand Pharmaceuticals – tickersymbool LGND op de NASDAQ.
Eagle Pharmaceuticals – tickersymbool EGRX op de NASDAQ.
Penn National Gaming – tickersymbool PENN op de NASDAQ.
NetGear Inc – tickersymbool NTGR op de NASDAQ.

Volgens Srinivasan zijn deze aandelen de voorhoede van een aansterkende markt.

De winsten zouden volgens hem wel eens erg snel kunnen aantikken, een heel stuk sneller dan de indexen waarin deze aandelen noteren!

Nu dat de indexen dus ook hun weg naar boven vervolgen, lijkt de tijd dan ook rijp om wat extra blootstelling aan aandelen te verkrijgen.

Wacht dus niet langer: verhoog je blootstelling aan de Amerikaanse beurzen en voeg deze 4 fantastisch presterende aandelen toe aan je portfolio.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.