Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Gaminggigant klaar voor spectaculaire stijging

Als je regelmatig eens een videogame speelt is de kans erg groot dat je reeds in aanraking bent gekomen met de – vaak zeer succesvolle – spellen van Activision Blizzard.

De spellen van dit bedrijf liggen erg goed in de markt en dat kan je wel afleiden van verschillende feiten…

Zo is er bijvoorbeeld ‘Call of Duty – Black Ops III’ – een spel waarin je als soldaat midden in een oorlog terecht komt – dat in 2015 het bestverkochte spel van 2015 was en maar liefst 550 miljoen opbracht in het weekend van de release.

Maar Activision Blizzard moet het niet alleen hebben van de hitserie ‘Call of Duty’, maar kan ook rekenen op andere extreem populaire games zoals World of Warcraft & Candy Crush.

En terwijl de kans zeker aanwezig is dat je reeds spellen in huis hebt van dit bedrijf – zeker als je kinderen hebt – lijkt het op dit moment ook een goed idee om naast de spellen ook wat aandelen van dit bedrijf aan te schaffen.

Dat is althans de mening van Carl Agresta van TTPTrading, Agresta – een technisch analist – is erg positief over het potentieel bij dit aandeel en deelt met ons de volgende grafiek:

De aandelen van Activision Blizzard braken deze maand uit naar een nieuw hoogtepunt en ondanks dat het er een paar dagen naar uitzag dat deze uitbraak niet ging houden is deze dan toch succesvol gebleken.

Het ziet er volgens Agresta voor de komende paar maanden dan ook erg mooi uit en ook jij kan hier van profiteren door deze aandelen toe te voegen in je beleggingsportefeuille.
Je kan dit doen door Activision Blizzard te zoeken op de NASDAQ onder tickersymbool ‘ATVI’.

Let the games begin!

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.