Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

De terechte glimlach van Mickey Mouse

Walt Disney werd een kleine eeuw geleden opgericht door de ondertussen legendarisch geworden gelijknamige Walt Disney.

Het is een naam die staat als een huis en door deze eeuw heen heeft het bedrijf zich kunnen vestigen in heel wat verschillende sectoren.

Zo is Disney enorm bekend van zijn films, attractieparken & televisiekanalen, om er maar een paar te noemen.

Ook Marvel Entertainment, bekend van zowat alle – vaak enorm lucratieve – superheldenfilms die je maar kan bedenken, behoort tot het Disney concern.

Als we Jim Cramer van CNBC mogen geloven zijn niet alleen de films van Disney zeker het bekijken waard, maar ook de aandelen.

Ook technisch analist Anthony Maceroni is aan het likkebaarden momenteel, en dat komt namelijk door de volgende grafiek:

Het eerste wat je waarschijnlijk opvalt is de grote gele lachende Mickey Mouse, en hij lacht met reden…

De aandelen van Disney staan namelijk een gigantische rally te wachten als we Cramer & Maceroni mogen geloven.

De prijs van dit aandeel is – na 2 jaar lang zijlings te consolideren – nu uitgebroken naar boven!

De kans is erg groot dat er de komende weken een explosieve opwaartse beweging gaat komen en daar wil je als belegger natuurlijk altijd bij zijn.

Koop de Disney aandelen en wie weet is jouw glimlach binnenkort nog wel groter als die van Mickey.

Je kan The Walt Disney Company vinden op de NYSE onder tickersymbool ‘DIS’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.