Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Dit kledingconcern kan je een smak geld opleveren

Foot Locker kent zijn oorsprong in de Verenigde Staten, maar de kledingketen is intussen actief in 28 landen wereldwijd.

Het concern heeft ook vestigingen in België en Nederland.

De vraag is of er als buitenstaander iets te verdienen valt met dit bedrijf, en volgens Stew van ArtofTrading is het antwoord als volgt: Ja!

De aandelen van Foot Locker zien er momenteel namelijk erg aantrekkelijk uit, toont deze grafiek aan.

Op deze grafiek is te zien dat de aandelen van dit bedrijf mogelijk op het punt staan om een grote uitbraak naar boven te doen. Daar weet de doorwinterde speculant natuurlijk wel raad mee.

Ook de MACD technisch indicator – te zien onderaan op de grafiek – geeft een positief signaal af dat er grote kans is op een opwaartse beweging in de komende weken.

Volgens Stew kan je nu het beste wachten op een uitbraak boven het $53.30 niveau alvorens je een positie neemt in deze aandelen. Dat zou willen zeggen dat deze uitbraak gevalideerd is.

Als we nu daadwerkelijk deze uitbraak te zien krijgen, dan is het volgende doel van Stew het $60 niveau, en dat zou zomaar eens behaald kunnen worden op de erg korte termijn.

Dat is een snelle winst van meer dan 10%, en dus zeker wel de moeite.

Je kan Foot Locker vinden op de NYSE onder tickersymbool ‘FL’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.