Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Laat KEMET de kassa rinkelen?

KEMET Corporation is een Amerikaans bedrijf dat bijna zijn honderdste verjaardag viert.

Het is een van de globale marktleiders in de productie van elektrische componenten.

Ian McMillan, een – voornamelijk technisch georiënteerde – beursspeculant volgt het bedrijf al van jongs af. Hij groeide op in de stad waar het hoofdkwartier van KEMET gevestigd is.

Na veel jaren onderzoek, is McMillan erg te spreken over dit bedrijf. Hij wilt nu nog wat extra aandelen van KEMET toevoegen in zijn portfolio.

De reden waarom is vrij duidelijk af te lezen van de onderstaande grafiek…

Het lijkt erop dat de recente correctie die KEMET in juli meemaakte nu afgelopen is. We kunnen dus terug naar boven beginnen kijken.

De prijs van het aandeel is nog altijd boven het 50-daags gemiddelde en dat is toch wel een belangrijke trend indicator: de trend is dus nog stijgende.

Overigens zie je onderaan op de grafiek dat de ‘SlowStochs’ technische indicator naar alle waarschijnlijkheid klaar staat om een rit naar boven te maken, en dat is ook een erg positief teken.

Alle lichten staan momenteel dus op groen om wat aandelen van KEMET Corp op te pikken.

Als McMillan gelijk krijgt, zitten we vrij snel terug aan het recente hoogtepunt van rond de $30.

Je kan KEMET Corp vinden op de NYSE onder tickersymbool ‘KEM’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.