Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

De uitstekende cijfers van dit bedrijf worden beloond

Emerson Electric is een Amerikaanse multinational met zijn hoofdkwartier in Missouri.

Dit bedrijf maakt deel uit van de Fortune 500 index en staat bekend voor het maken van o.a. elektrische motoren en netwerksystemen.

Emerson Electric heeft deze week hun opbrengstcijfers op de wereld losgelaten en deze waren erg goed, het aandeel ging dan ook per direct een 3-4% hoger.

Maar als je denkt nu te laat te zijn om in te spelen op dit bedrijf dan heb je het mis, althans dat is de mening van David Blair van TheCrosshairsTrader.

Het vuurwerk moet volgens Blair nog beginnen in dit aandeel en tot die conclusie is hij gekomen door het gebruiken van hetgeen waar hij al erg lang zijn brood mee verdient, namelijk technische analyse.

Je moet niet lang deze bovenstaande grafiek bestuderen om te zien dat waar het aandeel zich nu bevindt een erg interessante positie is.

Het aandeel heeft de bovenkant van de ‘trading range’ – te zien in het donkergrijs – al meermaals getest maar tot zover nog niet kunnen uitbreken.

Ook heeft de prijs nu steun van de nog steeds opwaarts lopende trendlijn, iets dat je als trader toch net weer dat beetje extra vertrouwen geeft.

De afgelopen maanden bleek het moeilijk om door de bovenliggende weerstandszone te breken, maar nu dat het bedrijf deze goede data heeft kunnen voorleggen lijkt het dan toch te lukken!

Je kan Emerson Electric Company vinden op de NYSE onder tickersymbool ‘EMR’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.