Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

De sectorrotatie naar gezondheidszorg

In stierenmarkten zie je dat marktparticipanten roteren van de ene activaklasse naar de andere, naargelang de onderliggende sterkte (of zwakte) van de sectoren.

Wie wil er nu niet de best mogelijke rendementen behalen?

De laatste rotatie die Amerikaanse beleggers hebben gemaakt is die naar de gezondheidszorgsector of healthcare.

Dat beleggers momenteel gek zijn van healthcare, dat zie je direct ook aan de aandelenkoersen. Deze doen het deze zomer namelijk erg goed.

Dat is een feit dat ook Ivanhoff Capital niet ontgaan blijkt te zijn.

Een van hun favorieten aandelen in deze sector is Endo International, een bedrijf met zijn hoofdzetels in Ierland & Amerika.

Dit aandeel heeft lang geleden onder een behoorlijke neerwaartse trend, maar nu is het aandeel aan een gigantische comeback bezig.

Volgens Ivanhoff Capital is het aandeel op dit moment koopwaardig op dit niveau.

De verwachting is dat het aandeel vrij snel richting de $20 kan gaan.

Een daling onder de $15 zou een negatief signaal geven en dus is het een goed idee om je stop loss een cent of 10 onder dat niveau te zetten.

Je kan Endo International Plc vinden op de NASDAQ onder tickersymbool ‘ENDP’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.