Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

De grafiek van dit aandeel is gewoonweg beeldschoon

Het komt niet heel erg vaak voor dat je een grafiek tegenkomt waar de technische signalen je direct in het oog springen.

De enkele keren dat dit wel gebeurt, kan je dan ook maar beter heel aandachtig zijn en een plan beginnen smeden.

Amiras Ghandi is een trader die een grafiek ontdekt heeft waar je als technisch georiënteerde speculant direct van begint te likkebaarden…

De koers van Sangamo Therapeutics – een bedrijf actief in de biotechnologie – is recent boven het 10 & 50-daags gemiddelde geklommen, beide gemiddelden deden hiervoor dienst als weerstandsniveaus.

Maar dat is volgens Ghandi bijlange na niet alles, ook de technische indicator bekend als ‘MACD’ maakt een positieve oversteek en de onderliggende sterkte – de RSI, bovenaan op de grafiek – is ook weer stijgende.

Het ziet er naar uit dat de koers echt op ontploffen staat. Dit is wat Ghandi betreft een écht pareltje.

Als je daarbij voegt dat Amerikaanse aandelenmarkten nu weer nieuwe hoogtepunten aan het maken zijn, dan is het plaatje helemaal compleet.

Wacht dus niet te lang want dit aandeel kan de komende tijd als een razende tekeer gaan!

Je kan Sangamo Therapeutics vinden op de NASDAQ onder tickersymbool ‘SGMO’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.