Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Dé marktlieveling van weleer is terug van weggeweest

De crash van de internetbubbel in 2000 kan iedereen zich wel herinneren.

Net zoals met cryptovaluta misschien het geval is, kon men het niet laten om op de feiten vooruit te lopen. Dat voedde al snel een speculatieve manie.

Een degelijk project, een goed managementteam en zelfs de – vaak onbestaande – winsten interesseerde de meeste beleggers niet erg veel.

Ze wilden allemaal gewoon deze nieuwe trend bespelen en snel rijk worden.

Voor veel beleggers is dit geëindigd in tranen.

Vandaag zijn de lievelingetjes van de technologiemarkt aandelen zoals Amazon, Google & Apple.

Destijds was Cisco Systems het absolute paradepaardje.

Het bedrijf wist de crash van 2000 te overleven en is uitgegroeid tot een sterk presterend bedrijf op de beurs.

In tegenstelling tot 2 decennia geleden zitten de fundamenten dit keer wél goed.

Volgens Arun Chopra van Fusion Point Capital kan het aandeel Cisco ook nog een heel stuk hoger gaan. Misschien zelfs wel naar het hoogtepunt van weleer.

Het aandeel wist – na een ‘consolidatie’ van meer dan een decennium – eindelijk uit te breken.

Sindsdien heeft het niet meer in de achteruitkijkspiegel gekeken.

Als we daadwerkelijk terug naar het hoogtepunt van 2000 gaan, dan kan het aandeel nog meer dan 50% stijgen vanaf het huidige niveau.

En Chopra besluit met ons te laten weten dat zolang de NASDAQ de dominante beurs is in Amerika, dit aandeel het erg goed zou moeten doen.

Blijf dus niet langer langs de zijlijn zitten en profiteer van dit historisch aandeel!

Je kan Cisco Systems vinden op de NASDAQ onder tickersymbool ‘CSCO’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.