Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

De Warren Buffett van de Amerikaanse media

Qurate Retail – voorheen Liberty Interactive – is een Amerikaanse mediagroep dat zijn hoofdkwartier heeft in Colorado.

De naam van het bedrijf doet misschien niet direct een belletje rinkelen, maar dat is misschien wel het geval bij de naam van de voorzitter.

Dat is namelijk multimiljardair John Malone.

Malone is een van de grootste namen in de media en heeft in zijn langdurige carrière het ene succes aan het andere weten te rijgen.

Vandaar natuurlijk ook zijn imposante netwaarde.

Bij CashRocket zijn ze ook erg te spreken over de kracht die schuilgaat achter dit bedrijf. Daarom hebben ze het aandeel ook al een tijdje scherp in het oog gehouden.

En nu lijkt het een erg goed moment om een positie in te nemen in Qurate Retail.

Ze geven hier bij CashRocket verschillende redenen voor waarom dit op zijn allerminst een goede speculatieve zet is momenteel.

Zo is de prijs net uitgebroken uit een neerwaarts trendkanaal. Dit werd gevolgd door een mooie stijging rechtstreeks vanuit het reeds eerder geteste steunniveau.

Maar daar stopt het niet bij.

Zo is ook de RSI-indicator – deze meet de onderliggende sterkte – weer in stijgende trend. Bovendien zijn er volgens CashRocket een ongewoonlijk aantal callopties gekocht op dit aandeel.

Als beursspeculant is er geen enkel excuus om dit aandeel niet héél goed in de gaten te houden nu.

Je kan dit aandeel kopen voor een korte trade, of dit bekijken als een langetermijnplan waar je de super succesvolle John Malone voor je kar spant.

Hoe dan ook, dit is een goed instapmoment, zo besluiten ze bij CashRocket.

Je kan Qurate Retail Inc vinden op de NASDAQ onder tickersymbool ‘QRTEA’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.