Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Dit bedrijf heeft nog een appeltje te schillen

Lange tijd hebben beleggers zitten discussiëren over welk beursgenoteerd bedrijf nu als eerste de kaap van 1000 miljard zou halen.

Het antwoord op die vraag viel ongeveer één maand geleden: het zou Apple worden, de technologiereus opgericht door visionair Steve Jobs.

De technologiemarkt in Amerika gaat zo verschrikkelijk hard, dat het nu alweer tijd is voor nummer 2 erbij te rekenen.

Dit keer is het de beurt aan Amazon, het E-commerce bedrijf van de rijkste man op aarde: Jeff Bezos.

En je zou vergeven worden voor te denken dat dit absoluut geen goed instapmoment meer zou kunnen zijn.

Volgens Jawad Mian, uitgever van nieuwsbrief ‘Stray Reflections’ zal voordat deze stierenmarkt de handdoek in de ring gooit Amazon op nummer 1 staan.

Aangezien Apple ondertussen alweer 10% boven de kaap van 1000 miljard is uitgestegen, wil dit toch al het een en het ander zeggen.

Amazon zou dus nog heel wat potentieel in zijn mars kunnen hebben vanaf huidige niveaus.

De grafiek spreekt dan ook boekdelen: het aandeel weet van geen ophouden en enkele dip in de prijs wordt met beide handen gekocht.

De top in de Amerikaanse technologiemarkt zal ook nog even op zich laten wachten, zo stelt Mian.

Tot deze top bereikt is heeft Amazon dan ook vrij spel, er zijn nog altijd heel wat opportuniteiten die Bezos in het oog heeft en op in wil gaan spelen.

Ergens in de komende jaren zal er een opportuniteit komen om in te zetten tegen mastodonten zoals Amazon, maar die tijd is nu nog niet hier.

Je zou er dus goed aan doen om dit aandeel te kopen en de opwaartse trend te bespelen, zo besluit Mian.

Het aandeel Amazon.com kan je vinden op de NASDAQ onder tickersymbool ‘AMZN’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.