Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Snapchat blijft teleurstellen

Amerikaanse technologiebedrijven domineren al jaren de beurs.

Aandelen zoals Nvidia, Alphabet Inc en Advanced Micro Devices hebben veel beleggers dan ook fortuinen opgeleverd.

Elke medaille heeft een keerzijde: er zijn ook technologiebedrijven die minder goed presteren.

Snapchat is zo’n bedrijf.

Het aandeel is maar liefst 40% gedaald sinds zijn beursgang en heeft dus allesbehalve het succes van de bovengenoemde aandelen.

Snapchat is misschien een leuke applicatie voor de consument, maar het businessmodel erachter lijkt vol met gaten te zitten, en dat toont zich.

Dat is althans de mening van Charlie Bilello, een prijzen winnende analist werkzaam voor Pension Partners.

En de teloorgang van dit aandeel lijkt geen grenzen te kennen, deze week tikte de koers nog maar eens een nieuw laagtepunt aan.

Het aandeel staat volgens Bilello momenteel al 65% onder zijn piek van maart 2017 en het lijkt nog een stuk verder te gaan vallen.

Daar kan jij als speculant natuurlijk je voordeel mee doen, namelijk door een short positie te nemen op dit aandeel.

Elke korte heropleving in de prijs kan nu een goede opportuniteit zijn om deze positie te openen.

Je kan Snapchat Inc vinden op de NYSE onder tickersymbool ‘SNAP’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.