Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Deze doe-het-zelf zaak knutselt verder aan nieuwe hoogtepunten

Home Depot is een Amerikaans bedrijf dat allerlei constructieproducten, services en gereedschap verkoopt.

In Europa zijn we misschien niet zozeer bekend met het bedrijf, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we er geen munt uit kunnen slaan.

Het zou volgens Anthony Maceroni – een geoefend technisch georiënteerde speculant – zelfs erg lucratief kunnen zijn om dit aandeel te kopen nu…

Het aandeel is namelijk recent uitgebroken naar een nieuw hoogtepunt, en niet zomaar eentje, maar het hoogste punt in de historie van het Home Depot aandeel.

Volgens Maceroni staan de technische indicatoren zowat allemaal op groen momenteel.

De MACD-indicator heeft een positieve oversteek gemaakt, en de RSI technische sterkte indicator blijft ook maar naar boven schieten.

Het aandeel bevindt zich op een nieuw hoogtepunt. Er liggen ook geen eerdere weerstandsniveaus meer in de weg. Het ziet er dus erg goed uit voor Home Depot.

Zoals je wel eens hoort op de beurs: ‘the trend is your friend’, oftewel: de trend is je vriend.

Zolang dit aandeel dus positieve opwaartse prijsactie laat zien, is het dus allemaal meer dan in orde!

Elke dip in de prijs van Home Depot is dan ook een koopkans, zo besluit Maceroni.

Je kan Home Depot vinden op de NYSE onder tickersymbool ‘HD’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.