Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

De robots komen eraan…

Robotica gaat de wereld overnemen, daar kan je gewoonweg niet meer omheen.

Met de technologieën die op de dag van vandaag werken zouden al de helft van alle jobs op aarde vervangen kunnen worden door een robot.

En dan hebben we het natuurlijk niet eens over de technologie van morgen die nog een heel stuk meer geavanceerd zal zijn.

Je kan er om mokken, huilen, zagen en klagen maar dat is nu eenmaal de realiteit.

Maar als je het slim speelt kan je er de komende paar jaar heel wat geld mee verdienen, zodat je misschien zelfs je job niet meer nodig hebt vooraleer deze trend écht voet aan de grond begint te krijgen.

Je zou investeren in robotica, automatisatie en artificiële intelligentie dan ook kunnen bekijken als een soort hedge op je job.

In andere woorden: het kan dat de robots inderdaad je job gaan overnemen op de lange termijn, maar niet voordat jij een mooie hoeveelheid geld hebt verdiend met investeren in diezelfde robots!

De mogelijkheden om robotica toe te passen zijn zowat eindeloos.

Volgens Antonio Costa van het blog ACInvestor kan robotica je zelfs helpen met je haren terug in orde te krijgen.

Zo is er een bedrijf dat Restoration Robotics heet en zij hebben een systeem bedacht dat ARTAS heet.

ARTAS kan met ongekende precisie, zonder pijn, minimale ingreep en zonder littekens zorgen dat de cliënt weer kan genieten van een volledige, stralende bos haar op zijn hoofd.

Als je die kale plek op je hoofd dus moe bent dan kan Restoration Robotics je hiermee helpen.

En Restoration Robotics alleen, want zij zijn het die als enige deze technologie toepassen tot op heden.

De technologie – en het aandeel – is volgens Costa nu pas bekend aan het worden.

Het aandeel doet het de laatste tijd alvast erg goed, nu dat het eindelijk zijn kans heeft gegrepen om in de spotlight te staan…

De koers is de afgelopen 4 weken namelijk al verdubbeld en dit is volgens Costa pas het prille begin.

Als je dus nog niet veel robotica in je beleggingsportfolio hebt, dan is dit misschien wel een van de aandelen die je eens zou moeten overwegen.

Je kan Restoration Robotics vinden op de NASDAQ onder het erg passelijke tickersymbool ‘HAIR’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.