Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Deze nieuwe drug slaat iedereen met verstomming

Biotechnologie is een vrijwel ongekend harde business.

Er zijn zo goed als geen sectoren die zo volatiel zijn als die van biotechnologieaandelen.

Als testen van biotechbedrijven goede restultaten behalen, dan kunnen de aandelen in korte tijd enorm stijgen.

Snel fortuinen verdienen betekent ook dat er op korte tijd veel geld verloren kan worden.

Het is dus de kunst om er de allerbeste aandelen uit te halen.

Volgens MarketWatch is een van de betere aandelen in deze sector ongetwijfeld Galapagos.

Het aandeel doet het al lange tijd heel goed en heeft deze week met een grote opwaartse sprong de kaap van 100 EUR gerond.

Het bedrijf heeft – in samenwerking met Amerikaans collega Gilead Pharmaceuticals – deze week erg goede resultaten gepresenteerd.

Beleggers keken namelijk al gedurende lange tijd uit naar de resultaten van één specifieke drug die getest werd…

‘Filgotinib’, zo heet het door Galapagos & Gilead ontwikkeld middel tegen reuma, aldus MarketWatch.

Ondanks dat het nieuws pas heet van de naald is zijn er al heel wat beleggingsinstellingen die een koopsignaal geven voor dit aandeel, vaak met een koersdoel boven de 125 EUR.

Er zijn dus nog tientallen procenten winst te behalen in dit aandeel, zeker nadat deze formidabele resultaten bekend zijn gemaakt.

Wacht dus niet langer want dit aandeel kan vanaf huidige niveaus wel eens een snelle sprint opwaarts maken, zo besluit MarketWatch.

Je kan Galapagos vinden op de EuroNext onder tickersymbool ‘GLPG’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.