Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Een ruwe diamant in een van de sterkste sectoren van dit decennium

De technologieaandelen lijken de wereld te veroveren.

De duur van deze sterke trend is uitzonderlijk. De stijging van de NASDAQ dit decennium is dan ook echt van bijbelse proporties.

De biotechnologie sector presteert zelfs nog sterker dan de NASDAQ.

De NASDAQ biotechnology ETF (ticker IBB) doet het dit decennium met zo’n +320% dan nog net iets beter dan zijn grote broer (ticker QQQ), die aftikt op +290%

Biotech doet het maar liefst 2x zo goed als de gerenommeerde S&P500 en is dus een erg goede plaats om te vertoeven.

En als je dan zoals Matthew Frailey van BreakPointTrades nog eens een pareltje hebt gevonden die onterecht is achtergebleven, dan is het helemaal feest!

Frailey is erg enthousiast over een bedrijf wiens missie het is om de levens van patiënten met auto-immuunziekte, kanker en andere nare ziektes drastisch te verbeteren.

Het management dat zelf aandelen inslaat is ook een goede indicator over de koopwaardigheid van een bedrijf.

Wie kent er het bedrijf dan ook beter dan de mensen die er zelf werken en er elke dag mee bezig zijn?

En managementteams die aandelen kopen is exact wat nu massaal gebeurt bij dit bedrijf.

Zo is er bijvoorbeeld de Chief Commercial Officer die recent voor zo een 325.000 USD aan aandelen heeft gekocht.

Ook technisch ziet het aandeel er nu behoorlijk goed uit.

Zodra de prijs door het $3.60 niveau kan stijgen is het hek helemaal van de dam en gaan we naar alle waarschijnlijkheid een heel stuk hoger.

Tot die tijd is het verstandig om elke dip in de prijs aan te grijpen met beide handen. Zolang het aandeel niet onder de $3 noteert is alles dik in orde, aldus Frailey.

Zoals je – als je goed kijkt – ziet op de grafiek, is het bedrijf dat hier ter sprake is gekomen Rigel Pharmaceuticals.

Je kan dit aandeel vinden op de NASDAQ onder tickersymbool ‘RIGL’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.