Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Deze fondsbeheerder keert na woekerwinsten terug voor ronde #2

Overstock is een Amerikaans ecommerce-bedrijf.

Het bedrijf heeft met tZERO zijn eigen cryptocoin gecreëerd. De prijs van een aandeel Overstock is daarom dan ook erg gecorreleerd geweest met het reilen en zeilen van de cryptosector.

Dat wil in andere woorden zeggen dat het aandeel het niet bijster goed heeft gedaan dit jaar, in schril contrast met vorig jaar.

Een slimme hedge fund manager die wel heel gelukkig is geweest met dit aandeel was Peter Park en zijn Park West Fund.

Park heeft met zijn fonds de afgelopen 5 jaar de S&P500 verslagen. De laatste 2 jaar haalde hij dichtbij de +30% per jaar, zo laat HedgeMind ons weten.

Dat zijn toch wel erg mooie cijfers en het lijkt dan ook zeer de moeite om deze man in de gaten te houden.

Park was bij zijn eerste aankoop van dit aandeel mooi op tijd om in te spelen op een enorme stijging.

In de onderstaande grafiek zie je de aankopen van Park wat dit aandeel betreft. Deze worden weergeven in het groene vak.

Park was – gelukkig voor hem – ook op tijd om de daling te ontwijken en had dus uiteindelijk een mooie cent op zak gestoken.

Maar nu lijkt hij terug gekeerd te zijn voor ronde 2, zo laat HedgeMind ons weten.

Zoals je aan de dunne groene staaf aan de rechterzijde van de grafiek ziet, is Park met zijn fondsen weer aan het kopen geslagen.

Gaat Park twee keer zijn geluk kunnen afdwingen? De tijd zal het uitwijzen.

Maar één ding is zeker: deze man gaat voor de home-runs en jij kan natuurlijk hetzelfde doen.

Je kan Overstock vinden op de NASDAQ onder tickersymbool ‘OSTK’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.