Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Dit hoogvliegende aandeel weet veel beleggers te boeien

De CEO van Boeing denkt dat de toekomst van het bedrijf minder cyclistisch zal verlopen.

De opbrengsten van het bedrijf zullen minder volatiel zijn, wat resulteert in een hogere valuatie op de markten.

En dat is iets wat we blijkbaar nu al te zien krijgen…

Deze grafiek van fool.com toont aan dat het de goede kant op gaat met de opbrengsten van Boeing.

Ook de operating margin – een maatstaf voor de winstgevendheid van het bedrijf – is duidelijk in een stijgende trend.

Het is dan ook niet voor niets dat het aandeel het zo goed doet de laatste tijd.

Zoals je kan zien op deze grafiek van MacroOps is er ook op technisch vlak zeer recent een uitbraak gebeurd in dit aandeel.

Het ziet er momenteel dus rooskleurig uit voor deze vliegtuiggigant.

Volgens MacroOps is het dan ook een goed idee om Boeing te kopen na de dalingen.

En als je niet teveel risico wilt nemen, kan je gewoon een stop loss zetten onder het vorige hoogtepunt.

Dit vorige hoogtepunt ligt op $372. Een stop loss op een paar dollar onder dat niveau lijkt dan ook een goede manier om een gedeelte van het risico in dit aandeel af te dekken.

Als dit bedrijf deze trend naar boven aan dezelfde snelheid blijft verderzetten, dan zit je in een mum van tijd op erg mooie winsten!

Je kan The Boeing Company vinden op de NYSE onder tickersymbool ‘BA’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.