Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Adopteer deze ondergeschoven kindjes

De beleggingswereld is deze week weer eens flink opgeschud met een fikse daling.

Zowat alles wat je kan bedenken heeft een flinke klap mogen incasseren wat betreft de beurswaarde.

Je zou kunnen stellen dat de paniek momenteel heerst. En het is net op momenten van paniek – irrationaliteit dus – dat je zeldzame koopjes kunt doen op de beurs.

Zoals je op de volgende grafiek van DGarciaCharts duidelijk kunt zien is de – voorheen toonaangevende – NASDAQ flink gekelderd.

Maar zoals je eerder dit jaar – januari/februari – hebt gezien, is het niet uitzonderlijk om af en toe eens een extreme beweging te zien die tegen de trend ingaat…

En dat is exact wat we nu zien, maar ondanks deze meedogenloze daling is de NASDAQ nog altijd in een opwaartse trend en is het trendkanaal dus nog intact.

Voorheen heeft het al vaker geloond om zulke prijscorrecties met beide handen aan te grijpen.

En als we Jawad Mian van Stray Reflections mogen geloven, dan is het nu het ideale moment om de meest afgestrafte aandelen in deze index op te pikken om zo op een heropleving in te spelen.

Hij koopt momenteel 2 verschillende aandelen die u waarschijnlijk zeer bekend in de oren gaan klinken:

Het betreft hier Netflix (tickersymbool: NFLX) & Facebook (tickersymbool: FB).

Als Mian gelijk heeft en de technologiemarkt in Amerika nu zijn bodem vindt, dan kunnen de winsten wel eens erg snel oplopen voor zij die nu dapper durven zijn en tegen de stroom in durven zwemmen.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.