Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Gerenommeerd technische analist maakt 4 van zijn favoriete posities openbaar

Ari Wald – hoofd technische analyse van Oppenheimer Funds – heeft recent een aantal van zijn aandelenposities te kennen gegeven aan de wereld in een interview met CNBC.

In de industriële sector is hij de relatieve sterkte van Union Pacific aan het bespelen met een long positie. Ook is hij het aandeel van wapengigant Raytheon aan het shorten momenteel.

Dit heeft heel veel te maken met de technische trends van de 2 bovengenoemde aandelen, dit kan je ook duidelijk zien op de grafiek die Wald heeft gedeeld.

(Union Pacific tickersymbool op de NYSE: UNP) (Raytheon tickersymbool op de NYSE: RTN)

Dezelfde trend gerichte aanpak gebruikt hij ook bij 2 aandelen in de technologiesector…

Wald verwacht dat aandelen van Visa in een opwaartse trend gaan blijven en houd hier dan ook long posities in aan. Aan de andere kant van de medaille verwacht hij dat Intel het niet bijster goed zal gaan doen en is hier dus een short positie aan de orde.

(Visa tickersymbool op de NYSE: V) (Intel tickersymbool op de NASDAQ: INTC)

Voor zij die beide kanten van de markt willen bespelen zijn deze 4 aandelen dus zeker het overwegen waard.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.