Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Geniet nu van de solden met deze 3 aandelen

Oktober is een erg zware maand gebleken voor aandelenbeleggers.

De volgende oude beurswijsheid nog altijd waar blijkt te zijn: markten pakken de trap naar boven en de lift naar beneden.

Vele maanden aan winsten gingen in een paar handelsdagen op in rook.

Volgens The Motley Fool is dit echter het perfecte moment om kwaliteitsnamen toe te voegen in je portfolio.

Bij TMF zijn ze momenteel fan van 3 aandelen en dat zijn de volgende:

1) Netflix – tickersymbool NFLX op de NASDAQ

Het Netflix aandeel is een behoorlijk stuk gedaald de afgelopen tijd maar hun businessmodel lijkt sterker dan ooit, zo stellen ze bij TMF.

De video-on-demand streamingsservice haalde veel meer abonnees binnen dan gedacht was.

Ook gaan ze bij Netflix nu extra hard op het gaspedaal duwen wat betreft hun methodes die verantwoordelijk zijn voor de reeds geziene astronomische groei.

2) Lululemon Athletica – tickersymbool LULU op de NASDAQ

Dit bedrijf heeft een grote stijging gezien in inkomsten, en dat terwijl de aandelen momenteel goedkoper noteren dan toen dit nog niet zozeer het geval was

Zo stegen de online verkopen maar liefst met 48%, Lululemon zou dus wel eens een echt koopje kunnen zijn op dit niveau.

3) Procter & Gamble – tickersymbool PG op de NYSE

Onder andere Gillette & Tide – merken van P&G – zien momenteel de snelste groei in verkopen sinds heel wat jaren terug. Ook betaalt dit aandeel een erg mooi dividend.

Het management heeft de afgelopen jaren heel wat veranderingen doorgebracht in het bedrijf en dat blijkt nu dan toch zijn vruchten af te gaan werpen.

Als we The Motley Fool mogen geloven dan zijn de bovenstaande 3 aandelen nu zeker het overwegen waard voor zij die in deze mindere periode op koopjesjacht willen gaan.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.