Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Dit grondstoffenaandeel staat klaar voor een fikse rally!

Peyto Exploration & Development is een bedrijf in de grondstoffensector met hoofdkwartier in West Canada.

Het bedrijf is actief met het exploreren & ontwikkelen van ontginningsprojecten in olie & gasrijke gronden.

De voornaamste activiteiten spelen zich af in Albert, en om specifieker te zijn in de Greater Sundance, Northern Area & Brazeau River gebieden.

Ondanks dat het bedrijf hard aan het werk was om goede resultaten te behalen, was het op de beurs toch een tijdje stil rond Peyto…

Echter heeft het aandeel de laatste paar maanden weer sterke tekens van leven gezien. Dat is ook de mensen van SaharasCharts niet ontgaan.

Het aandeel heeft dit jaar de tijd genomen om een sterke bodem neer te zetten en het lijkt erop dat dat ook gebeurd is.

Het aandeel noteert – zoals je op de uitvergroting rechts – eveneens weer boven alle Moving Averages, zo laat SaharasCharts ons weten.

In de latere delen van de in de economische cyclus zijn het vaak energie gerelateerde aandelen die het erg goed doen.

Aandelen zoals Peyto dus, en dit zou zomaar eens het begin kunnen zijn van een verwoestende rally, zo besluiten ze bij SaharasCharts.

Als je dus nog op zoek was naar wat aandelen in de energie-sector die groot potentieel hebben, dan heb je bij deze eentje gevonden.

Je kan Peyto Exploration & Development vinden op de Toronto Stock Exchange onder tickersymbool ‘PEY’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.