Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Superbelegger Druckenmiller vergroot zijn positie in deze technologiereus

Stanley Druckenmiller wordt door veel beleggers gezien als de beste vermogensbeheerder op aarde.

Deze levende legende heeft over verschillende decennia een gemiddeld rendement kunnen neerzetten van meer dan +30% per jaar.

Ter vergelijking: de afgelopen 100 jaar steeg de S&P zo’n +8.5%.

En daar stopt het niet bij: deze superbelegger heeft zelfs nog nooit een jaar gehad waarin hij geld verloor… nog NOOIT!

Je let dus beter goed op als Druckenmiller iets van zich laat horen.

HedgeMind laat ons weten dat hij het afgelopen kwartaal – grotendeels althans – afscheid genomen heeft van aandelen zoals o.a. Facebook, Netflix en Alibaba.

Een van de bekendere technologiemastodonten die echter wél mocht blijven in zijn portfolio is Microsoft.

Druckenmiller heeft zijn positie in Microsoft zelfs nog vergroot met 18%. Hij bezit nu zo’n 3,5 miljoen aandelen.

Deze hedge fund legende zou volgens HedgeMind niet zozeer onder de indruk zijn van de recente prestaties van de grote technologiebedrijven, maar dus wel van die van Microsoft.

Microsoft is de positie met grootste omvang in de portfolio van Druckenmiller.

Dit is – zeker in deze turbulente beursomstandigheden – toch wel echt een teken dat Druckenmiller heel wat vertrouwen heeft in Microsoft.

Je kan Microsoft Corp vinden op de NASDAQ onder tickersymbool ‘MSFT’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.