Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Deze Viking staat klaar om stevig erin te hakken

Als je je nog niet hebt laten verleiden om over te stappen naar het berenkamp, dan zie je waarschijnlijk nu heel wat opportuniteiten.

Momenteel zijn er heel wat koopjes te doen in de historisch erg volatiele biotechnologiesector.

Ook Stew van ArtOfTrading heeft recent verschillende aandelen die op zijn wenslijst stonden, toegevoegd aan zijn portfolio.

Een van de aandelen met het meeste potentieel in de lijst van Stew is ongetwijfeld Viking Therapeutics.

Dit biotechbedrijf heeft zijn hoofdkwartier in het Amerikaanse Californië.

Technisch analist Stew is erg enthousiast over het aandeel en dat komt voornamelijk door de volgende grafiek:

De technische indicator onderaan de grafiek heet de MACD. Deze staat op het punt om een koopsignaal te geven, wat een erg positief teken is op de korte termijn.

Maar ook de RSI is steeds sterker aan het worden de laatste dagen, deze meet de onderliggende sterkte van het aandeel.

Tevens noteert Viking nog steeds boven het 200 daags gemiddelde. Dit is een teken dat de trend nog altijd omhoog gaat, ondanks de recente correctie.

Tenslotte is er volgens Stew ook sprake van een ‘Falling Wedge’ patroon, een technisch fenomeen dat veelal positief is voor het aandeel. Het eerste koersdoel van Stew is $14-15.

Redenen genoeg dus om dit aandeel goed in de gaten te houden.

Je kan Viking Therapeutics vinden op de NASDAQ onder tickersymbool ‘VKTX’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.