Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Net wanneer je denkt dat het allemaal niet erger kan…

Het aandeel Deutsche Bank is al vijf jaar in vrije val.

Deutsche Bank noteert op de NYSE onder $10, een nieuw dieptepunt.

Het einde van de daling is nog niet in zicht.

Deutsche Bank zou betrokken zijn in een financieel schandaal volgens nieuwszender CNBC.

Zo zou Deutsche meer dan $150 miljard aan transacties van collega Danske Bank hebben verwerkt. Daar zou toch wel het een en ander goed fout mee zijn geweest…

Het zou hier namelijk over witwaspraktijken gaan, aldus CNBC. Na de bekendmaking van deze feiten daalde het aandeel meer dan 4%.

De volgende grafiek van TickerTech geeft de technische schade van het aandeel duidelijk weer…

Een tijdje leek het erop dat $10 de bodem zou zijn voor Deutsche Bank, maar niets bleek minder waar…

Het aandeel blijft dus keer op keer lagere niveaus opzoeken en daar kan jij natuurlijk ook op inspelen als speculant.

Je kan Deutsche Bank namelijk shorten, zo speel je in op een verdere val van het aandeel.

Deutsche Bank is te vinden op de NYSE onder tickersymbool ‘DB’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.