Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

De correctie in dit aandeel lijkt op zijn einde te lopen

Het Amerikaanse technologiebedrijf AMD wist dit jaar positief te verrassen.

Ondanks een correctie in de Amerikaanse aandelenkoersen, staat de koers van AMD nog altijd op een winst van zo’n 100% dit jaar.

Volgens Stew van ArtOfTrading zien we op de grafiek van AMD momenteel een hoger laagtepunt.

Dat zou willen zeggen dat de koers aan het aansterken is en er sprake is van een potentiële wijziging in trend.

Dit kan je ook afleiden van het feit dat het aandeel op het punt staat om de neerwaartse trendlijn te doorbreken. Zodra dit gebeurd is de kans erg groot dat er een grote opwaartse sprong komt.

Als het aandeel hier weet door te zetten, dan zou de volgende stop het $23 niveau zijn. Dat is toch maar liefst 15% hoger dan de koers van vandaag!

Een terugkeer naar het vorige hoogtepunt van nog maar een paar maanden geleden zou een winst opleveren van maar liefst 70%!

En zoals je van de eerdere bewegingen in dit aandeel kunt afleiden, kan een dergelijke beweging zeer snel gaan.

Volgens Stew kan je dit aandeel dus maar beter in de gaten houden als een havik.

Je kan Advanced Micro Devices vinden op de NASDAQ onder tickersymbool ‘AMD’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.