Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Amerikaanse bank klaar voor de volgende golf

Citigroup is momenteel de 3e grootste bank in de Verenigde Staten, maar dit succes kende – vooral de laatste 10 jaar – een erg hobbelig pad…

In de financiële crisis van 2008 heeft de bank een flink pak slaag gekregen en de bank ging bijna overkop.

De laatste aantal jaren is de situatie – gelukkig maar – wat gestabiliseerd en de koers heeft – vanaf een erg laag niveau weliswaar – terug weten stijgen.

De afgelopen 2 jaren waren dan ook erg goede jaren voor het aandeel Citigroup.

Maar in schril contrast met 2016-2017 – waar de koers van Citigroup meer dan verdubbelde – staat het huidige jaar: 2018.

Net zoals heel wat andere activa wereldwijd is dit geen gloriejaar voor Citigroup, de koers is al zowat heel het jaar dalende.

Maar het zou volgens Elliottwave Forecast een goed idee zijn om de hoop niet op te geven wat Citigroup betreft.

Volgens Elliottwave Forecast gaan we de komende weken een koopopportuniteit van groot formaat zien in dit aandeel.

Elliottwave Forecast maakt gebruik van – de naam zegt het al – Eliott Wave Theory, een technisch georiënteerde strategie.

Zo zouden we momenteel erg dichtbij het einde zitten van de correctie, waarna volgens Elliottwave Forecast er een grote stijging aankomt.

Het zou dus wel eens een erg goed – en lucratief – idee kunnen zijn om dit aandeel nu op je verlanglijstje te zetten.

Zo kan je – als zij het bij het juiste eind heeft – het aandeel nu of ergens in de komende weken op de kop tikken alvorens het tientallen procenten hoger schiet.

Je kan Citigroup Inc vinden op de NYSE onder tickersymbool ‘C’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.