Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Deze generaals der aandelen blijven standhouden

Het is duidelijk geen tijd van makkelijk geld verdienen voor zij die actief zijn in ‘s werelds aandelenmarkten.

In zware tijden als deze is het des te meer aangewezen om nog iets harder je best te doen om alleen de best presterende aandelen in portfolio te hebben.

Zo kan je ondanks de volatiele beurs met de betere aandelen – en misschien wat hulp van ondersteunende short posities – evengoed nog een mooie cent verdienen.

En als je momenteel niet bekend bent met aandelen die relatief goed presteren dan helpt Arun Chopra van Fusion Point Capital je graag even verder…

Chopra heeft verschillende aandelen gevonden die hij als ‘outperformers’ ziet momenteel, aandelen dus die beter presteren dan de indexen en soortgelijke aandelen.

Hij noemt deze sterkhouders de overblijvende generaals.

Deze generaals zijn van Amerikaanse afkomst en luisteren naar de volgende 4 namen…

Generaal Boeing (codenaam: BA) – gestationeerd op de NYSE
Generaal Cisco (codenaam: CSCO) – gestationeerd op de NASDAQ
Generaal Illumina (codenaam: ILMN) – gestationeerd op de NASDAQ
Generaal Mastercard (codenaam: MA) – gestationeerd op de NYSE

Chopra is alvast erg benieuwd naar hoe deze 4 beenharde vechters deze aandelenoorlog aan zullen gaan.

Als de recente geschiedenis een gids is, dan zullen deze generaals dat beter doen dan de overgrote meerderheid.

Ook jij kan deze aandelen inlijven om jouw strijd te strijden, en dat is dan ook exact wat Chopra aanraadt.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.