Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Wacht nog even voor je dit FANG aandeel afschrijft…

De afgelopen jaren was er een specifiek groepje bekende aandelen die enorm goed presteerden.

Deze aandelen presteerden zo goed dat ze zelfs hun eigen afkorting kregen: FAANG.

Ik heb het hier over Facebook, Apple, Amazon, Netflix & Google.

Deze koningen heersten jarenlang over het rijk der aandelen, maar werden zeer recent van hun troon gestoten.

De FANG aandelen daalden tientallen procenten op korte tijd en daarmee leek het einde van dit heerschap beklonken te zijn…

Maar is dit nu wel écht daadwerkelijk het geval?

Volgens CTheLightTrading moet je toch erg uitkijken voor je zulke uitspraken doet.

Volgens hem zet je aandelen die zo’n enorme impact hebben op de wereld niet zomaar even bij het vuilnis zoals je misschien doet bij andere aandelen.

En CTheLightTrading heeft tevens een heel erg interessante grafiek over wat voorheen het grootste bedrijf op de beurs was: Apple.

Volgens hem is Apple hier een geweldig aandeel om te kopen!

Net zoals bij de 2 correcties voorheen is de gele lijn – die fungeert als steunlijn -op de grafiek niet doorbroken.

In beide instanties was dit dan ook de exacte bodem, iets om nu heel goed over na te denken…

Je kan Apple Inc vinden op de NASDAQ onder tickersymbool ‘AAPL’.

 

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.