Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

15% korting op deze 2 aandelen, profiteer er van nu het nog kan!

Uranium is – op vanadium na – de best presterende grondstof van dit jaar.

Het heeft een erg mooi positief rendement kunnen neerzetten, terwijl dat bij zowat alle andere grondstoffen zeker niet het geval is.

En volgens John Quakes – een gepensioneerd wetenschapper – is de stijging in de prijs van uranium nog maar amper begonnen.

Zo zouden we de komende 2 jaar de prijs van uranium zien verdubbelen van een kleine 30 USD naar 60 USD.

Stel je eens voor dat de goudprijs naar $2400 schiet of de koperprijs naar $5,5!

Als Quakes gelijk heeft in zijn hypothese dat er te weinig aanbod zal zijn en de prijs door het dak zal schieten, dan is het nu tijd om deze sector te bekijken.

En de recente correctie in globale aandelenmarkten heeft voor de geïnteresseerden al direct een enorm groot cadeau afgeleverd…

Zo kan je de holding-bedrijven in uranium – zij slaan fysiek uranium op in afwachting van een prijsstijging – nu kopen tegen een enorme korting!

Zowel Uranium Participation Corp alsook Yellow Cake Plc kan je nu kopen tegen een korting van 15% op de Net Asset Value.

Dit wil dus zeggen dat als je aandelen koopt van bovenstaande bedrijven, je uranium koopt tegen 15% korting!

Volgens Quakes zal dit feestje echter niet lang duren en zal de prijs van een UPC/YC aandeel zeer snel weer terugkeren richting zijn intrinsieke waarde.

Het is dus NU de tijd om toe te slaan en te profiteren van de irrationaliteit die er heerst op de beurs momenteel.

Je kan Uranium Participation Corp vinden op de TSX onder tickersymbool ‘U’.

Yellow Cake Plc kan je vinden op de LSE onder tickersymbool ‘YCA’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.