Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

De verrijzenis van Facebook

Het aandeel Facebook heeft in de periode 2013-2017 enorme rendementen kunnen optekenen voor zijn investeerders.

Maar hoe goed dat het gemiddeld in die jaren ging, zo slecht ging het in het voorbije jaar, of misschien zelfs nog iets slechter!

Facebook gaf van top tot bodem bijna de helft van zijn beurswaarde prijs.

Deze daling was te wijten aan o.a. het privacy schandaal dat zich voltrok rond het social-media bedrijf.

Maar volgens Arun Chopra van Fusion Point Capital hebben zij in het berenkamp hun beste dagen nu wel achter de rug, wat Facebook betreft.

Chopra laat ons weten dat de prijs van het aandeel Facebook eindelijk heeft weten door te breken op technisch vlak.

Zoals je op de bovenstaande afbeelding van Chopra kan zien is de neerwaartse trend zeer recent dus doorbroken.

Ondertussen noteert Facebook al zo’n $20 – oftewel 15% – boven zijn bodem die bereikt werd op 24 December.

Het aandeel beweegt dus in andere woorden aan een sneltempo.

Het heeft er dan ook alle schijn van dat er hier sprake is van een wijziging in trend, en dat het nu de beren zijn die uit moeten kijken!

Ook jij kan inspelen op een – potentieel explosieve – heropleving in deze technologiereus!

Maar wacht niet te lang, want zoals je ziet kan het allemaal zeer snel gaan!

Je kan Facebook vinden op de NASDAQ onder tickersymbool ‘FB’.

 

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.