Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Deze nieuwe & volatiele sector creëert enorme kans voor beleggers

Iedereen wil er graag meer van weten en is op zijn minst geïntrigeerd door de nieuwe sector die medische marihuana heet.

Stellen dat de sector enorme koersschommelingen kent zou een enorm understatement zijn.

Je moet als belegger in deze sector wel tegen een stootje kunnen, als je hier op het verkeerde moment gaat kopen scheelt je dat al heel snel een hoop geld.

Gelukkig is er Cody Freeman van Zen Trends, een technisch georiënteerde speculant die ook een oogje heeft op deze specifieke sector.

Volgens hem is er na de afgelopen daling in Canopy Growth – dé naam in de medische marihuana – nu een koopkans van groot formaat gecreëerd.

Laten we eens van naderbij bekijken wat deze technische analist exact in petto heeft voor ons…

De 2 vorige keren dat de prijs steun vond aan de blauwe lijn – een technische indicator – was er sprake van een stijging van honderden procenten.

Beide keren ging de koers dramatisch veel hoger en werden er fortuinen gemaakt door beleggers die tijdig waren ingestapt.

Volgens Freeman is deze kans nu weer beschikbaar voor zij die de vorige kansen hebben zien voorbijgaan.

Freeman besluit met te stellen dat het een goede risk/reward situatie is momenteel, en dat is iets waar je als marktspeculant altijd naar zoekt.

Hoog tijd dus om eens een long positie te overwegen!

Je kan Canopy Growth Corp vinden op de NYSE onder tickersymbool ‘CGC’.

 

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.