De grafiek van dit aandeel is zo klaar als een klontje

Het is niet zo heel erg vaak het geval dat je een grafiek ziet waar de duidelijkheid gewoon van afspat…

In heel wat gevallen is het vaak niet helemaal duidelijk of een prijsgrafiek er nu positief uitziet of negatief, zeker voor het ongeoefende oog.

Iedereen heeft het altijd over stieren- en berenmarkten, maar ze zijn zich niet bewust van het feit dat de doorsnee markt een behoorlijk deel van de tijd zijwaarts gaat.

Wanneer de prijs van een aandeel – of eender wat – dus een relatief duidelijk signaal over de toekomstige trend geeft is het dus opletten geblazen!

Een prominente speculant die schuilgaat onder zijn pseudoniem MindMakesMatter denkt een beloftevol bedrijf gevonden te hebben.

De technische kant van het verhaal is volgens hem zo goed dat je er haast van moet beginnen likkebaarden!

Het bedrijf in kwestie heet DocuSign, is actief in de technologiesector en heeft – niet erg verrassend – San Francisco als hoofdkwartier.

Volgens MindMakesMatter heeft dit aandeel zeer recent een wijziging in trend meegemaakt en is het nu tijd voor een behoorlijke stijging.

Het toenemende volume en de verschroeiende stijging vanuit een bodempatroon geeft voor MindMakesMatter aan dat het tij gekeerd is.

Ook is er sprake van 2 ‘false breakdowns’ oftewel de prijs die onder een steunniveau in gaat om vervolgens er terug bovenuit te springen.

Dit is volgens MindMakesMatter ook een teken dat de neerwaartse trend tot zijn einde is gekomen.

Het is dus zeer zeker een aandeel dat je maar beter bovenaan je watchlist zet!

Je kan DocuSign Inc vinden op de NASDAQ onder tickersymbool ‘DOCU’.

 

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.