Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Dit aandeel blijft naar boven spurten

Het zal zelfs zij die minder interesse hebben voor beleggen niet ontgaan zijn: de globale markten hebben een erg slecht jaar achter de rug.

Maar dat de markten het lieten afweten wil natuurlijk niet zeggen dat er geen grote winnaars bij waren!

Er zijn namelijk genoeg aandelen die in een slecht beursklimaat nog steeds goed kunnen presteren.

Eén van deze betere aandelen die deze lijn doortrekt in het huidige jaar is WorkDay Inc (WDAY), zo laat RxTrader van LetsInvestNow ons weten.

Workday is een Amerikaans bedrijf dat softwareoplossingen op enterpriseniveau voor financieel management, human resources en planning aanbiedt.

Het bedrijf is bezig aan een enorme opmars en dat kan je duidelijk aflezen aan de sterkte van de aandelen, zo stelt RxTrader.

Het aandeel heeft vorige week zijn hoogste sluitingskoers aller tijden kunnen bewerkstelligen, en laat zo de rest ver achter na deze correctie.

Volgens RxTrader zou er sprake zijn van een ‘Cup & Handle’ technisch patroon dat de voorbode zou kunnen zijn van nog veel hogere koersen.

De ‘Cup & Handle’ is immers één van de meest positieve signalen op het vlak van technische analyse, zo besluit RxTrader.

Je kan WorkDay Inc vinden op de NASDAQ onder tickersymbool ‘WDAY’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.