Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Profiteer nu van deze onconventionele oorlog

Je hoort de laatste tijd heel wat over de nog steeds woekerende handelsoorlog tussen economische grootmachten China & Amerika.

Terwijl dit zeer serieuze zaken zijn die erg grote economische gevolgen hebben is er nog een andere soort oorlog die iets minder in het oog springt…

En dat is de ‘cyberoorlog’, een relatief nieuw soort oorlog die online gestreden wordt en ook erg grote implicaties heeft, in allerlei aspecten.

Je hebt bijvoorbeeld wel al meermaals gehoord over de beruchte ‘Russische hackers’ die heel wat entiteiten het leven zuur proberen te maken.

Natuurlijk gaat het veel verder dan dat maar het komt erop neer dat de online wereld die we allemaal zo liefhebben toch niet altijd even veilig is!

Daarom is het ook van groot belang dat er – net zoals in de niet digitale wereld -beveiliging aan te pas komt die iedereen kan beschermen.

En volgens Bruce Kamich van RealMoney zijn bedrijven die deze e-beveiliging aanbieden niet alleen wenselijk maar ook een goede belegging!

En dan heeft Kamich het voornamelijk over één bedrijf die hij wel ziet zitten momenteel, en dat is Palo Alto Networks (PANW).

Dit Amerikaans cybersecurity bedrijf is zowat de grootste in zijn sector en volgens Kamich is er nog plaats voor heel wat meer groei!

Hij verwacht dan ook dat de aandelen van dit bedrijf in een stijgende tendens zullen blijven.

Sterker nog: het hoogtepunt dat het aandeel had bereikt in September ’18 zou zeer binnenkort alleen nog maar in de achteruitkijkspiegel te zien zijn!

Volgens Kamich is dit dus een grote koopkans en is het ondanks de recente sterke stijging nog niet te laat om hierop in te spelen.

Hoog tijd dus om dit aandeel eens onder de loep te leggen!

Je kan Palo Alto Networks vinden op de NYSE onder tickersymbool ‘PANW’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.