Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

De dam staat op barsten bij deze 2 aandelen!

Het is altijd leuk wanneer je als trader een aandeel weet te vinden dat een technische uitbraak heeft gemaakt.

Dat is immers waar je het als trader van moet hebben: technische analyse.

Fundamentele redenen over waarom exact je een bedrijf (ver)koopt doet je met traden eerder de das om dan dat ze helpen.

Beleggers letten dus beter héél goed op de fundamentele redenen waarom ze een bedrijf (ver)kopen, en traders doen dat beter gewoonweg helemaal niet.

Hoe dat een bepaalde grafiek er uit ziet, hoe jij als trader deze grafiek interpreteert en hoe je er vervolgens op inspeelt is enorm belangrijk!

En daarom kan je dus beter zo veel mogelijk grafieken onder de loep leggen, zo vergroot je namelijk de kans om pareltjes tegen te komen.

Maar natuurlijk heeft niet iedereen de tijd om duizend en een grafieken te bekijken doorheen de dag, en daar knelt het schoentje vaak.

Gelukkig is er Keith Kern van Trader’s ToolBox die ons al een beetje op weg kan helpen!

Kern heeft 2 grafieken van aandelen gevonden waarvan hij denkt dat ze voor een opwaartse koersexplosie staan…

EVO Payments – tickersymbool EVOP op de NASDAQ

J.Jill Inc – tickersymbool JILL op de NYSE

Zodra dat de blauwe lijn op beide grafieken in de achteruitkijkspiegel zichtbaar is, kan het volgens Kern heel hard gaan!

Misschien geen slecht idee dus om alvast te beginnen met wat voorbereidend werk zodat je zeker niet te laat bent!

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.