Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Dit aandeel kan je portfolio gezond houden!

New Age Beverages is een bedrijf dat – zoals wel blijkt uit de naam – allerlei soorten drankjes produceert.

Merknamen zoals bijvoorbeeld Coco Libre & Marley klinken bij ons misschien niet zo heel bekend in de oren, maar in Amerika is dat zeker wél het geval.

Dit bedrijf – met zijn hoofdkwartier in Colorado – zet voornamelijk in op drankjes die gezond zijn voor lichaam en geest, iets dat tegenwoordig erg in trek is.

Maar volgens Stew van ArtOfTrading zijn het niet alleen de drankjes waarop men zich zou moeten verlekkeren, maar ook het aandeel van dit bedrijf.

Het lijkt er namelijk zeer sterk op dat er een uitbraak op til staat, en het zou wel eens eentje van zeer grote schaal kunnen worden!

Volgens Stew kan het aandeel op de korte termijn naar 8, 9 of zelfs 10 USD stijgen.

Momenteel staat het aan ongeveer $7.20, er zou dus nog heel wat potentieel in dit aandeel zitten, zo stelt Stew.

Maar eerst moet de neerwaartse trendlijn doorbroken worden, iets dat elk moment kan gebeuren, zoals je kan zien op de grafiek.

Maar het is niet alleen de zeer mooi uitziende grafiek die Stew zo enthousiast maakt, zo blijkt…

Meer dan 1/4e van de uitstaande aandelen wordt momenteel namelijk geleend voor een short positie.

Als er hier een technisch uitbraak volgt – wat waarschijnlijk lijkt – dan zullen deze shorts erg nerveus worden.

En dat kan nog wat extra brandstof op het vuur gooien, de door Stew verwachte stijging kon dus wel eens zeer snel realiteit worden.

In andere woorden: als je interesse hebt in dit aandeel kan je beter niet te lang wachten, anders mis je misschien de boot wel.

Je kan New Age Beverages vinden op de NASDAQ onder tickersymbool ‘NBEV’.

 

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.