Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Peruaanse bank weet van geen ophouden

De bankensector in Amerika heeft dit jaar tot op heden een erg mooie heropleving meegemaakt.

De aandelen van gerenommeerde zakenbanken zoals JP Morgan (JPM) & Goldman Sachs (GS) zijn voor een behoorlijk deel al hersteld van de recente minicrash.

Maar ondanks deze mooie stijging is er nog wel wat werk aan de winkel om een nieuw hoogtepunt te bereiken…

Dus tot nu toe is het toch nog niet zo héél bemoedigend voor zij die interesse hebben in de bankensector…

Gelukkig zijn er elders ook nog financiële instellingen die wel nieuwe hoogtepunten weten te maken!

Zo heeft Ian McMillan van The Chart Life er eentje gevonden die er zéér aantrekkelijk uitziet: CrediCorp Ltd (BAP).

CrediCorp doet het meeste zaken in – geloof het of niet – het Zuid-Amerikaanse land Peru.

Het jaar 2018 was verschrikkelijk voor landen die onder de noemer ‘opkomende markten’ vielen. En dat is bij Peru zeker het geval.

En toch heeft dit aandeel het vorige jaar positief af weten te sluiten, een enorme prestatie wat McMillan betreft.

Nu de markten gestabiliseerd zijn is er geen houden meer aan, de koers tikt zowat elke dag een hoger niveau aan.

Op het vlak van technische analyse is er nu ook sprake van een opwaartse uitbraak, zoals je kan zien op de bovenstaande afbeelding.

Als we McMillan mogen geloven is het verhaal van CrediCorp nog niet afgelopen en kan het aandeel nog een heel stuk verder stijgen dit jaar.

Zij die graag een stop-loss gebruiken bij dit aandeel kunnen deze zetten rond de $230.

Zo is je potentieel verlies klein en maak je nog steeds een mooie hoeveelheid geld mocht McMillan’s voorspelling uitkomen en de koers verder stijgen.

Je kan CreditCorp vinden op de NYSE onder tickersymbool ‘BAP’.

 

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.