Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Het licht staat op groen voor dit snelgroeiend aandeel!

Het huidige jaar is tot zover vrij lucratief geweest voor zij die aandelen bezitten, dit in schril contrast met vorig jaar natuurlijk.

Bijna alle activaklasses weten momenteel een mooie stijging neer te zetten.

Maar er zijn er zéér weinig – of misschien zelfs wel helemaal geen – die een betere start hebben gehad dan de medische marihuanasector.

Sommige van de aandelen in deze sector wisten al 30- of zelfs 40% te stijgen op deze korte periode.

De medische marihuana sector is er dan ook eentje die voor de meeste speculanten erg aantrekkelijk is.

Dit komt voornamelijk omdat er sprake is van vrij hoge volatiliteit en er dus op korte termijn heel wat rendement te halen valt.

Maar één van de uitschieters in deze sector is toch wel echt Aurora Cannabis (ACB), zo laat een Canadese speculant bekend als ‘Hedgehog Trader’ ons weten.

Dit bedrijf lijkt dit jaar niet te stoppen en noteert op deze korte periode al op een rendement van maar liefst +60%!

En wat Hedgehog Trader betreft kan het aandeel nog stukken hoger.

De onderstaande grafiek laat uitschijnen dat de meeste obstakels op de korte termijn overwonnen zijn en dat dit misschien nog maar net het begin is…

Het licht staat dus op groen, zo besluit Hedgehog Trader.

Als je interesse hebt in deze specifieke – letterlijk en figuurlijk – snelgroeiende sector, dan mag je dit aandeel absoluut niet missen!

Je kan Aurora Cannabis vinden op de NYSE onder tickersymbool ‘ACB’.

 

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.