skip to Main Content

Nog een kado! (bis)

Ik heb het eerder deze week al besproken in mijn Youtube-video, maar de koersen van heel wat kleinere goudmijnen blijven flink achter op de stijging van de goudprijs.

Ik zal zelfs méér zeggen: relatief gezien waren deze aandelen nooit goedkoper dan nu! (zie grafiek)

Ondanks de stijging van de goudprijs met 43% sinds de lows, tonen beleggers amper interesse voor dit segment van de markt.

Ja, de goudmijnen zijn in goede doen, maar enkel als je deel uitmaakt van de belangrijkste ETF’s. Aandelen die daarbuiten vallen, worden momenteel compleet gemist door de markt.

Je kan daar over jammeren, maar dat gejammer hoorde ik een tijdje geleden ook over zilver. Ik schreef toen “de markt doet je hier een geweldig kado”. Ik hoop dat je er plezier aan hebt gehad?

En dat gevoel heb ik nu opnieuw. De koersen van diverse kwalitatieve mijnprojecten zijn te zot voor woorden. Het is zo mogelijk een nog groter kado dan zilver een tijd geleden.

Bovendien heb je hier het voordeel dat alle lichten nu definitief op groen staan. Niemand kan nog de bull-market in goud ontkennen.

Back To Top

2-3x per week een gratis beurstip in je mailbox?

(49.938 beleggers gingen je reeds voor)

Gratis boek: het eindspel van ons financieel systeem

Maarten Verheyen waarschuwde zijn lezers voor de crisis in 2008, is ervan overtuigd dat het huidige systeem gedoemd is om te mislukken en vreest dat de eindfase zeer dichtbij is nu.

Wat kan je doen om je vermogen te beschermen als het huidige systeem tegen de rotsen knalt?

Hoe kan je vermijden dat je uit het oog van de storm blijft?

Dat en veel meer ontdek je in het ebook dat Maarten gratis voor je beschikbaar heeft.